Microsoft Windows Server 2019 Standard, Retail, 32/64 Bit, toate limbile, licenta electronica

Microsoft
-65%
2.300,00 RON   800,00 RON

• Detalii licenta Windows Server:
- Aceasta licenta este noua, originala si legala (suntem parteneri Microsoft)
- Aceasta licenta este Retail (varianta comerciala fara restrictii)
- Peste 106 limbi disponibile
- Poate fi folosita pentru licentierea PC-urilor detinute de persoane juridice si persoane fizice sau pentru revanzare
- Licenta Electronica (cheia de activare se afla pe factura si se livreaza doar pe e-mail insotita de link cu instructiuni de descarcare si instalare)
- Poate fi mutata pe alt calculator
- Se poate reinstala de nenumarate ori
- Se poate instala pe un calculator nou care nu are sistem de operare sau pe unul care a mai avut sistem de operare
- Oferim Garantie 12 luni (licenta se schimba direct de noi in maxim 24 de ore daca aceasta are probleme tehnice)
- Valabilitate pe viata
- Suport tehnic
- Activare online
- Activarea se poate face oricand (recomandam activarea in perioada de garantie)
- Activare pe software original Microsoft (se va folosi doar link-urile de descarcare oficiale Microsoft trimise de noi)
- Descarcare de pe pagina oficiala Microsoft (oferim link)

• Dupa inregistrarea comenzii veti primi un e-mail care contine:
- Factura fiscala
- Licenta electronica
- Ghid de instalare cu link-uri pentru descarcare software

Momentan indisponibil

Durata de livrare: intre 10 minute si 24 de ore

Cod Produs: N007 Ai nevoie de ajutor? 0768 555 595
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)

Avem obligatia de a va aduce la cunostinta faptul ca exista mai multe variante de licente pe piata, multe dintre ele fiind limitate.
Exemplu sunt licentele care nu se pot muta de pe un calculator pe altul, licentele care se activeaza doar o singura data sau licente care se pot dezactiva dupa o anumita perioada de timp, aceste licente pot fi de tip OEM, MAK, Volume_MAK etc. Exista si licente cu abonament pe o anumita perioada de timp.
Atentie la licentele care in titlul produsului scrie ca sunt retail si in descriere scrie altceva (exemplu nu se pot muta pe alt calculator).
Sfatul nostru este sa va documentati inainte de a cumpara deoarece este simplu sa fim indusi in eroare!


Noua editie Windows Server 2019 Standard reprezinta versiunea imbunatatita a popularului sistem de operare Windows Server 2016. Aceasta este adecvata pentru majoritatea scenariilor de infrastructura, precum si pentru sarcini de lucru precum Microsoft SQL Server sau Microsoft SharePoint. Suplimentar fata de standardele de siguranta ale Windows Server 2016 sunt disponibile functii eficiente de protectie impotriva amenintarilor. Astfel, masinile virtuale (VMs) au fost imbunatatite pentru protejarea aplicatiilor sensibile. In prezent sunt acceptate si masinile virtuale Linux. In plus, administratorii pot cripta intr-un mod simplu segmente de retea intre servere. Un element de noutate este reprezentat de introducerea Protectiei avansate Windows Defender impotriva amenintarilor (ATP). In Windows Server 2019 Standard, aceasta ofera o protectie preventiva fata de atacuri si exploatarile zero-day. Aceasta permite, de asemenea, administrarea centrala a intregului ciclu de siguranta. 

Instrument puternic de administrare a serverelor
Versiunea 2019 a Windows Server face posibile scenariile de cloud hibrid. La baza acestora se afla Project Honolulu introdus in 2017. Mediile de server Windows preexistente pot fi conectate cu usurinta cu noile servicii cloud. Astfel, utilizatorul poate integra fara probleme Backup Azure, Recuperarea dupa dezastru, Azure File Sync si alte servicii Microsoft in infrastructurile si aplicatiile existente. Software-ul „Project Honolulu” a fost introdus oficial simultan cu lansarea editiei Windows Server 2019. Acest instrument de administrare a serverelor este o interfata centrala de administrare a serverelor care functioneaza cu sau fara GUI, in Windows 2019, 2016 sau 2012 R2. Activitatile tipice precum monitorizarea performantei sau configurarea serverului sunt mai simple, deoarece acestea sunt altfel concepute in Project Honolulu. A fost simplificata si gestionarea serviciilor Windows in arhitecturi cu servere mixte.

Containere mai mici si infrastructuri HCI
Editia Windows Server 2019 Standard ajuta dezvoltatorii mai mult decat oricand in modernizarea aplicatiilor preexistente daca acestea functioneaza cu tehnologii container. In acest scop sunt folosite imaginile container de baza Server Core ale sistemului de operare. Imaginile pot fi reduse la o treime din dimensiunea lor actuala. Prin urmare este redusa si durata de descarcare cu aproximativ 72 %. De asemenea, exista asistenta pentru sistemul de containere open-source Kubernetes. Infrastructurile hiperconvergente (HCI) sunt cunoscute inca din editia Windows Server 2016 si din programul Windows Server Software-Defined. Solutiile HCI preconfigurate sunt utile si in Windows Server 2019. Acestea servesc la indeplinirea cerintelor de calcul si de stocare si sunt simplu de implementat si de scalat. De asemenea, acestea pot fi administrate prin Project Honolulu, ceea ce contribuie in mod considerabil la simplificarea lucrului cotidian cu implementarile HCI. 

Windows Server 2019 extinde performanta si fiabilitatea 
Utilizarea ca server gazda pentru sesiuni desktop la distanta (RDSH) este, de asemenea, posibila. In acest mod, programele bazate pe Windows sau intregul desktop pot fi partajate intre utilizatori daca acestea ruleaza pe serverul gazda. Interesante sunt si noile functii de gestionare a stocarii. Serviciile de migrare a stocarii (SMS) permit in special actualizarea vechilor servere de fisiere la versiunea 2019. In acest mod sunt preluate date, drepturi de acces si setari. Migrarea stocarii transfera identitatea vechiului server pe unul nou, astfel incat computerul anterior sa poata fi deconectat de la retea. Instrumentul necesar este inclus in instrumentele Honolulu. In plus, editia Windows Server 2019 Standard pune la dispozitie caracteristica Storage Replica. Aceasta era deja inclusa in editia DataCenter din Windows Server 2016 si serveste la replicarea bazata pe blocuri a volumelor intre servere si clustere. Suplimentar, Windows Server 2019 vine cu o interfata grafica care a lipsit unor utilizatori in versiunea 2016.

Peste 106 limbi disponibile
Afrikaans, Albanez, Amharic, Arab, Armean, Assamese, Azerbaidjan (Latina), Bangla (Bangladesh), Bangla (India), Basca, Belarus, Bosniaca (Latina), Bulgara, Catalana, Kurda Centrala (Araba), Cherokee (Cherokee) , Chineza Simplificata, Traditionala Chineza, Croata, Ceha, Daneza, Dari, Olandeza, Engleza, Estona, Filipineza, Finlandeza, Franceza, Galiziana, Georgiana, Germana, Greaca, Gujasa, Hausa (Latina), Ebraica, Hindi, Maghiara, Islandeza, Igbo, Indonezian, Irlandez, Isixhosa, Isizulu, Italian, Japonez, Kannada, Kazah, Khmer, K'iche ', Kinyarwanda, Kiswahili, Konkani, Coreean, Kirghiz, Leton, Lituanian, Luxemburghez, Macedonean, Malaez (Malaezia, Brunei Si Singapore), Malayalam, Maltez, Maoriu, Maraton, Mongol (Chirilic), Nepali, Norvegian (Bokmal), Norvegian (Nynorsk), Odia, Persan, Polonez, Portughez (Brazil), Portughez (Portughez), Punjabi, Punjabi (Arab) , Quechua, Romana, Rusa, Gaelica Scotiana, Sarba (Chirilica, Bosnia Si Hertegovina), Sarba (Chirilica, Serbia), S Erbian (Latina), Sesotho Sa Leboa, Setswana (Africa De Sud Si Botswana), Sindhi (Araba), Sinhala, Slovaca, Slovena, Spaniola, Suedeza, Tadjica (Chirilica), Tamila (India Si Sri Lanka), Tatara, Telugua, Thailandeza , Tigrinya (Etiopia), Turca, Turcmena, Ucraineana, Urda, Uigur, Uzbek (Latina), Valentiana, Vietnameza, Galeza, Wolofa, Yoruba.

Cerinte minime de sistem:
- Procesor:          Minimum 1,4 GHz Single-Core sau 1,3 GHz Multi-Core, recomandat 3,1 GHz sau mai mare.
- Memorie:           Minimum 2 GB RAM sau 4 GB RAM daca Windows Server Essentials este disponibil ca VM, recomandata 16 GB RAM sau mai mare.
- Hard disk:         Minimum 32 GB, recomandat 160 GB.

Parvulescu Maria,

Foarte bune servicii. Recomand.

Raspunde

A fost util acest review?

Scrie un review


Suport clienti Luni - Sambata: 09:00 - 17:00

0768 555 595 contact@neercsi.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!